nytt

 
Är överexalterad just nu. Jag beställde dessa skor nyss, äntligen kan jag säga. Har velat ha dem så himla länge nu så det var verkligen på tiden att jag beställde dem. Tröjan var bara av ren impuls då jag är jättekär i sådana där polotröjor plus att jag fick upp en snygg outfit i huvudet så klickade bara hem den. Vet dock inte om den är i rätt storlek, måste lära mig att alltid kolla storlektguiden på varje klädesplagg, trots att man inte alltid kan lita på dem men får hoppas på det bästa! 
Tanken bakom att jag beställde detta är för att jag ville ha detta till min Englandsresa som är ganska snart faktiskt. 
Åh, är så glad att jag äntligen klickat hem skorna!! 

min plats just nu

 
Här har jag suttit i ca en timme men det börjar bli tröttsamt. Är jättetrött och mår inte alls bra. Är säkert för att jag är så himla trött. 
Jag känner att jag verkligen inte mått bra på senaste tiden, varken när jag är hemma eller i skolan. Ja, i skolan är det ju inge konstigt med att man inte mår bra pga allt plugg, människorna, lärarna och aa you name it. Men just såhär på helgerna, jag orkar verkligen inte göra någonting, jag isolerar mig totalt, sitter inlåst på rummet fast utan den låsta dörren, jag blir på dåligt humör, jag ligger jämt under täcket med datorn på magen och gör i princip inte ett skit och jag vet inte alls vad det beror på.
Undrar ifall det blir så för att jag släpper på allt när jag är hemma.. Låter skolan vara, låter läxor vara. Det ända jag tänker på är min säng och dator, typ. Jag gör ju inget annat.
 
Iallafall, nu har jag lagt mig i sängen under täcket.. Orkade inte sitta uppe längre haha, så nu ligger jag här och mitt ansikte brinner upp, funderar att gå ut på en promenad men kommer jag verkligen orka det?
Åå, känner mig också så less på allting.. Människor...

ouija

Hej på er. 
Häromdagen så såg jag på Swefilmer att den där skräckfilmen "Ouija" hade kommit ut. Filmerna som nyss gått på bio kommer ut jättefort där nu tycker jag, jag som tänkte se den på bio men det behövde jag ju inte nu. 
Jag bestämde mig för att kolla på den och jag kan ju säga att jag är glad att jag inte lade ner pengar på den filmen på bio, jag fattade typ ingenting. Hela filmen kändes så himla konstig och samtidigt var den lite overklig. Man såg spökena och det där lite väl mycket. 
 
 
Men självklart, jag känner mig inte så sugen på att spela anden i glaset något mer. 
Det gjorde jag jämt med mina syskon när vi var små ifall min syster hade någon kompis hos oss eller något, jämt spelade vi det. 
 
Nu i efterhand så har man ju hört att det inte alls är speciellt bra, att man faktiskt kan spela fel och råka få över "anden" till sin sida? Vet inte riktigt vad jag ska tro om de men, jag vågar inte riskera något haha!
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0